Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Іспанська кухня. Готуємо десерт "Смажене молоко"

Іспанська кухня. Готуємо десерт "Смажене молоко"


Іспанська кухня. Готуємо десерт "Смажене молоко"

"Смажене молоко" (La leche frita) - один з улюблених домашніх десертів в Іспанії. Він дуже солодкий і смачний, але й дуже калорійний.

Точно не ясно, звідки родом “Смажене молоко", але прийнято вважати, що народився десерт в місті Сан-Себастьяні та вже звідти поступово поширився Іспанією. Звичайно, ж так як рецепт старовинний, єдиного правильного рецепту немає. У кожної іспанської господині «свій» неповторний, перевірений часом рецепт, свої секрети і нюанси.



Інгредієнти:
Яйця - 6 шт.
Борошно (кукурудзяне і пшенічне) - по 60 г
Ваніль — 1 ложка
Цукор — 120 г
Цукрова пудра - 100 г
Свіже молоко — 0,5 л.
Кориця - 1 ч.л.

Приготування:

Молоко необхідно нагріти в каструлі. Паралельно з цим яйця розітріть з ваніллю і цукром, додайте обидва види борошна і ретельно перемішайте.

Тепер в отриману суміш вливаємо кипляче молоко і готуємо протягом 5 хвилин, постійно перемішуючи. В результаті подібних маніпуляцій має вийти густий і щільний крем.

Якщо досягти правильної консистенції не виходить, можна всипати ще трохи кукурудзяної муки. Після цього молочний крем необхідно пропустити через сито, яке дозволить позбутися грудочок.

Виливається готова суміш в гарно змащену форму для випічки і залишається в ній до загустіння. Потім можна покласти у холодильник на кілька годин.

Після залишається лише розрізати крем на прямокутні шматочки, обваляти в паніровці з борошна та яєць і обсмажити з обох сторін на розігрітій сковорідці.

Перед подачею страви на стіл не забудьте посипати десерт цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: