Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Страви з субпродуктів. Простий салат з курячих сердечок

Страви з субпродуктів. Простий салат з курячих сердечок


Страви з субпродуктів. Простий салат з курячих сердечок

Цей салат з курячих сердечок дуже смачний та ситний, а крім того легкий у приготуванні.

Його можна приготувати на вечерю, для недільних посиденьок або навіть на святковий стіл.



До речі, як приготувати курячі сердечка з медом й імбиром можна дізнатися тут.

Інгредієнти:
сердечка курячі - 200 г;
картопля - 2 шт.;
огірки мариновані - 1-2 шт.;
морква варена - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
майонез - 1 ст. л.;
сметана - 2 ст. л.;
оцет 9% - 1 ст. л.;
цибуля зелена - для подачі.

Приготування:

Курячі сердечка добре помити і відварити до готовності в підсоленій воді.

Цибулю нарізати тонкими шматочками. Оцет розвести навпіл з водою і залити цибулю. Залишити на 20-30 хвилин для маринування.

Картоплю відварити в шкірці, остудити, почистити і нарізати невеликими кубиками. Також порізати мариновані огірочки.

Курячі серденька остудити й порізати маленькими кружечками, додати в салат до картоплі й огірків. Додати порізану кубиками варену моркву і віджату від рідини мариновану цибулю.

Заправити салат майонезом і сметаною. Посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. Поставити в холодильник на 15-20 хвилин. Перед подачею посипати здрібненою зеленою цибулькою.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: