Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо ароматну курку з картоплею та оливками по-італійськи

Готуємо ароматну курку з картоплею та оливками по-італійськи


Готуємо ароматну курку з картоплею та оливками по-італійськи

Пропонуємо вашій увазі дуже простий рецепт приготування курочки відразу з гарніром.

Така страва прикрасить і звичайну вечерю, і святковий стіл.



До речі, ознайомитися з простим рецептом курки по-грецькі можна тут.

Інгредієнти:
1,5 кг курячих стегон або гомілок,
1 ст. л. оливкової олії,
1 пучок зеленої цибулі,
500 г картоплі (бажано дрібної),
6 зубків часнику,
2 ч. л. здрібненого розмарину,
1 ст. л. здрібненого свіжого орегано,
1 скл. зелених оливок,
1/2 склянки лимонного соку,
сіль, чорний перець.

Приготування:

Курку необхідно замаринувати сіллю та свіжомолотим чорним перцем.

Налити олію у велику сковороду і обсмажувати в ній курку на великому вогні з обох боків до утворення золотавої скоринки близько 2 хвилин.

Перемішуємо нарізану цибулю, розрізану половинками картоплю, дрібно нарізаний часник, розмарин і орегано. Все це викладаємо на блюдо для запікання. Зверху викладаємо курячі стегна золотавою шкіркою нагору і поливаємо лимонним соком, після викладаємо оливки. Накриваємо блюдо кришкою або фольгою і запікаємо в розігрітій до 180 °С духовці протягом 1,5 години.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: