Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачна випічка. Готуємо рогалики з шинкою та сиром

Смачна випічка. Готуємо рогалики з шинкою та сиром


Смачна випічка. Готуємо рогалики з шинкою та сиром

Апетитні хрусткі рогалики ідеально підходять до сніданку, адже достатньо поживні й ідеально смакують із кавою. А ще їх так зручно брати із собою для перекусу, на пікнік чи в дорогу!

Рогалики виходять хрусткі зовні й надзвичайно м’якими всередині. А пряна сирно-м’ясна начинка, доповнена свіжою зеленню, утворює соковиту та винятково ніжну серцевину.



Рогалики з листкового тіста із шинкою та сиром

Інгредієнти:
Листкове тісто - 500 г.
Шинка - 150 г.
Твердий сир - 180 г.
Яйця - 1 шт.
Вершкове масло - 30 г.
Кунжут - 2 ст. л.
Свіжа петрушка - пучок

Приготування:

Розморожуємо листкове тісто. З’єднуємо окремі листи в один великий квадрат і розкачуємо. Зрізаємо кути, щоб утворився круг діаметром близько 30 см. Ділимо тісто на шість рівних секторів.

Підготуємо начинку. Натираємо сир, подрібнюємо шинку та зелень. Перемішуємо інгредієнти в глибокій посудині.

Беремо шматочок тіста, на широкий край викладаємо начинку. Загортаємо рогалики, злегка закріплюючи кінчики. Викладаємо на пергамент, змащений вершковим маслом. Виделкою збиваємо яйце та змащуємо поверхню кожного рогалика за допомогою пензлика. Посипаємо кунжутом.

Розігріваємо духовку до температури 200 °С та випікаємо рогалики протягом 20–25 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: