Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Простий рецепт надзвичайно соковитих м’ясних зраз

Простий рецепт надзвичайно соковитих м’ясних зраз


Простий рецепт надзвичайно соковитих м’ясних зраз

Класичним варіантом начинки для цієї страви є фарш або подрібнене м’ясо. А ще зрази можуть бути не тільки картопляні, а й м’ясні чи з манки.

Зрази можна вживати разом із сметаною чи іншим соусом, в гарячому чи холодному вигляді, все одно буде смачно!



Інгредієнти:
фарш - 700 г,
картопля велика - 1 шт.,
яйце - 1 шт.,
рослинна олія,
сіль, перець,
борошно для панірування.
Для начинки:
яйця - 3 шт.,
молоко - 1/4 склянки,
зелень.
Для грибної начинки:
гриби - 500 г,
цибуля - 2 шт.
Для соусу:
сметана - 3 ст. л.,
часник - 2 зуб.,
сир - 100 г.

Приготування:

Очистити і натерти на тертці картоплю, віджати рідину. У фарш додати картоплю і яйце, посолити, поперчити і перемішати.

Яйця збити з молоком, додати зелень і присмажити омлет. Омлет розрізати смужками і згорнути кожну з них рулетиком.

Зробити з фаршу коржі, усередину викласти омлет і сформувати зрази. Або усередину викласти підсмажені з цибулею гриби.

Обсмажити зрази з двох боків на рослинній олії, після чого викласти на лист.

Сир і часник натерти на дрібній тертці, змішати зі сметаною і запікати до гарної рум'яної скоринки.

Смачного!

До речі, ще три рецепти смачних зраз із грибами можна подивитися тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: