Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Італійська кухня. Готуємо хрустке печиво «Торчетті»

Італійська кухня. Готуємо хрустке печиво «Торчетті»


Італійська кухня. Готуємо хрустке печиво «Торчетті»

"Торчетті" це традиційна італійська випічка. Це печиво в Італії печуть вже три століття. Торчетті готували на всі свята в великих кількостях. А в наші дні це печиво подають з кавою у всіх кафе Італії.

Це печиво з хрусткою цукрової скоринкою і повітряною серединою.



Інгредієнти:
250 г борошна,
90 г розм'якшеного вершкового масла,
4 г сухих дріжджів,
120 мл теплої води,
1/2 склянки цукрового піску,
щіпка солі.

Приготування:

Попередньо розведіть дріжджі в 4-5 столових ложках теплої води і дайте трохи постояти.

Висипте гіркою на стіл просіяне борошно із сіллю, зробіть поглиблення в центрі, вилийте в нього дріжджі й ретельно вимісіть тісто.

Викладіть тісто в глибоку ємність, накрийте кухонним рушником і поставте в тепле місце підходити на 2-2,5 години.

Коли тісто підійде, розімніть його трохи і додайте розм'якшене масло. Вимісіть тісто до однорідної структури, воно стане ніжним і повітряним.

Знову поставте тісто підходити на 30-40 хвилин.

Нагрійте духовку до 180 °С.

Помісіть тісто ще кілька хвилин, розділіть на шматочки і скачайте в тонкі шнури. Якщо тісто буде липнути до рук злегка присипте борошном.

Обваляйте шнури в цукровому піску і складіть краї так, щоб вийшли овальні кренделики.

Викладіть печиво на лист і випікайте в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин до золотавого кольору.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: