Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо курячі кульки у ніжному вершковому соусі

Готуємо курячі кульки у ніжному вершковому соусі


Готуємо курячі кульки у ніжному вершковому соусі

Готувати курячі кульки легко, тому з цим завданням впорається навіть людина, яка рідко стоїть біля плити. Приготована за цим рецептом курятина не буде сухою та нудною, бо вершки додадуть їй соковитості.

М’ясо птиці чудово поєднується з будь-якими приправами і гарнірами, тому соус може бути не тільки вершковим, але і сирним або навіть ягідним. Таким чином, ця страва здатна стати не тільки улюбленими ласощами, але і прикрасою будь-якого столу.



Інгридієнти:

500 г курячого філе,
1 цибулина,
1 яйце,
3 зубці часнику,
150 мл сметани,
2-3 ст. л. майонезу,
30 г вершкового масла,
100 г твердого сиру,
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Філе відбити, дрібно порізати. Додати порізану цибулю, яйце, сіль, перець. Все змішати.

Форму змазати вершковим маслом. Сформувати кульки й викласти на лист, запікати в духовці 15-20 хвилин за температури 180 °С.

Сир натерти на тертці. Часник, сир, вершки і майонез перемішати.

Полити кожну кульку соусом, і запікати ще хвилин 20-25.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: