Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Простий та ситний. Готуємо лоранський пиріг із куркою та грибами

Простий та ситний. Готуємо лоранський пиріг із куркою та грибами


Простий та ситний. Готуємо лоранський пиріг  із куркою та грибами

Якщо ви любите прості, але ситні пироги, вам обов'язково сподобається і цей рецепт. Йдеться про лоранський пиріг із куркою та грибами.

Для цього рецепта краще використовувати куряче філе та печериці. Також вам знадобляться жирні вершки та твердий сир.



Пиріг вийде настільки соковитим і ароматним, що ви ще не раз будете його готувати.

Інгредієнти:
Тісто: 50 г вершкового масла розм'якшеного,
1 яйце,
3 ст. л. холодної води,
1/2 ч. л. солі,
200 г борошна.
Начинка:
300 г курячого філе,
300 г печериць,
1/2 цибулини,
сіль, перець, мускатний горіх за смаком.
Заливка:
170 мл вершків 20%,
2 яйця,
150 г тертого сиру.

Приготування:

Масло розмішати з яйцем, додати воду, сіль, борошно, замісити гладке тісто, загорнути в плівку, прибрати в холодильник на 30 хвилин. Грудинку відварити до готовності, подрібнити, гриби обсмажити з цибулею до готовності, додати сіль, мелений перець і мускатний горіх, а так само куряче філе, усе перемішати, виключити вогонь.

Духовку нагріти на 180 градусів. Рознімну форму (23 см) змазати вершковим маслом, тісто розкотати, перенести у форму, сформувати бортик, перекласти начинку на тісто, розрівняти.

Яйця злегка збити виделкою, додати вершки і сир, добре перемішати, залити рівномірно отриманою сумішшю начинку.

Випікати пиріг 35-40 хвилин. Потім зняти бортик, пиріг перекласти на решітку, остудити.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: