Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Приготуйте на вечерю. Курячі стегенця з рисом у томатному соусі

Приготуйте на вечерю. Курячі стегенця з рисом у томатному соусі


Приготуйте на вечерю. Курячі стегенця з рисом у томатному соусі

Немає ідей як смачно і незвично приготувати курячі стегенця?

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування курятини з рисом в томаті. Гадаємо, ви будете у захваті!



Інгредієнти:
Курка – 6 стегенець.
Рис – 1 склянка.
Вода – 1 склянка.
Солодкий перець – 2 шт.
Цибулина – 1 шт.
Часник – 2-3 зубчики
Томати у власному соку – 400 г.
Паприка – 2 ч.л.
Кайєнський перець – 0,3 ч.л.
Сіль – за смаком.
Рослинна олія – ​​3 ст.л.
Зелень кропу.

Приготування:

Готуємо маринад для курки: в мисочці змішуємо рослинне масло, паприку, сіль і перець. Маринуємо в цій суміші курячі стегенця 1 годину.

Дрібно нарізаємо цибулю, перець і часник.

У сотейнику обсмажуємо мариновані стегенця на рослинному маслі до золотистої скоринки і виймаємо їх зі сковороди.

Після стегенець на цьому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник 3-4 хвилини. Потім додаємо перець і смажимо суміш ще 3 хвилини. Тепер додаємо в сковороду рис прожарюємо все 5 хвилин. Додаємо томати разом із соком і водою. Доводимо суміш до кипіння на великому вогні.

Додаємо в сотейник курячі стегенця, перемішуємо, солимо за смаком і готуємо під кришкою 20-25 хвилин на слабкому вогні. Час від часу помішуємо.

Перед подачею до столу прикрашаємо страву подрібненою зеленню кропу.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: