Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Грузинська кухня. Пікантна закуска з зелених помідорів

Грузинська кухня. Пікантна закуска з зелених помідорів


Грузинська кухня. Пікантна закуска з зелених помідорів

Зелені помідори по-грузинськи - це оригінальна закуска, яка чудово смакуватиме і влітку, і взимку.

Ця смачна і ароматна закуска із зелених помідорів давно популярна серед любителів пікантних страв.



Інгредієнти:
помідори - 1.5 кг;
цибуля - 3 шт;
солодкий перець - 400 г;
часник - 80 г;
гострий перець - 1 шт;
зелень;
коріандр - 1 ч.л;
сіль - 1 ст.л;
цукор - 3 ст.л;
перець чорний;
оцет 6% - 150 мл або 9% - 100 мл;
олія - 100 мл.

Приготування:

Помідори промиваємо, видаляємо плодоніжки і ріжемо на 2 частини, якщо дуже великі – тоді на 4. Солодкий перець, часник і гострий перець, зелень
подрібнюємо за допомогою блендера (кількість часнику і гострого перцю ви можете регулювати самостійно).

Цибулю ріжемо півкільцями і змішуємо з томатами. Додаємо заправку подрібнену, сіль, цукор, коріандр, оцет і олію, перець. Перемішуємо.

Залишаємо на 2 години, періодично все перемішуючи. Розкладаємо салат в чисті банки, доливаємо соком.

Накриваємо банки кришками і ставимо в каструлю на рушник. Наливаємо теплої води по "плечики" банок і стерилізуємо з моменту закипання 35 хвилин.

Перевертаємо і залишаємо остигати.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: