Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо на зиму. Салат з баклажанів

Консервуємо на зиму. Салат з баклажанів


Консервуємо на зиму. Салат з баклажанів

Легке у приготуванні та насичене за смаком соте стане вашою візитною карткою. Прості салати на зиму — максимум задоволення в холодну пору року.

До речі, ще 7 чудових рецептів консервованих баклажанів можна подивитися тут.



Інгредієнти:
баклажани — 1 кг;
солодкий болгарський перець — 1 кг;
помідори — 2 кг;
цибуля — 0,5 кг;
цукор — 3 столові ложки;
сіль — 1 столова ложка;
столовий оцет (9%) — 50 мл;
олія — 200 г.

Приготування:

Тверді овочі нарізаємо великими шматками. Висипаємо солодкий перець і цибулю у глибоку каструлю, наливаємо олію та ставимо на невеликий вогонь. Поки перець і цибуля тушкуються, готуємо однорідне пюре з очищених помідорів — тремо їх на дрібній тертці або перемелюємо блендером. Коли овочі в каструлі стануть м’якими, додаємо пюре, баклажани, цукор і сіль. Усе перемішати, довести до кипіння та тушкувати близько 30 хвилин. Після цього налити оцет, тушкувати ще 10 хвилин і знімати.

Поки соте з баклажанами гаряче, розкладаємо його у стерильні банки, закриваємо кришками і ставимо вниз кришкою до цілковитого охолодження.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: