Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо на зиму. Салат з кабачків

Консервуємо на зиму. Салат з кабачків


Консервуємо на зиму. Салат з кабачків

Дуже смачний і яскравий зимовий салат, рецепт його надзвичайно простий, а використовувані продукти в сезон коштують недорого.

До речі, 7 простих рецептів консервованих баклажанів можна подивитися тут.



Інгредієнти:

кабачки — 3 кг;
цибуля — 1,5 кг;
морква — 1,5 кг;
олія — 1 склянка;
столовий оцет (9%) — 1 склянка;
часник — 7–8 зубків;
сіль — 3 столові ложки;
цукор — 5 столових ложок;
чорний мелений перець — 1 столова ложка.
Із цієї кількості вийде приблизно 5,5 л салату.

Приготування:

Цибулю з кабачками промиваємо, очищаємо, нарізаємо великими кубиками. Моркву натерти на грубій тертці. У велику каструлю налити олію та висипати цибулю, спасерувати на повільному вогні, постійно перемішуючи. Висипаємо моркву та смажимо 10 хвилин. Потім висипаємо кабачки і смажимо ще 15 хвилин.

Далі приєднуємо інші інгредієнти, крім оцту, і тушкуємо під кришкою приблизно півгодини на маленькому вогні. Додаємо оцет, ще хвилина — і знімаємо.Розкладаємо салат у банки та закупорюємо, даємо охолонути під покривалом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: