Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо на зиму. Перці у медовому маринаді

Консервуємо на зиму. Перці у медовому маринаді


Консервуємо на зиму. Перці у медовому маринаді

Болгарський перець у медовому маринаді може бути прекрасною закускою, інгредієнтом для зимових салатів, і просто так, сам по собі порадує багатим смаком.

Коли будете готувати маринад, спробуйте його на смак. Він не повинен бути дуже солодким, але мед повинен відчуватися.



Інгредієнти:
3 кг перцю;
маринад:
1-1,5 л води;
3/4 склянки рафінованої олії (склянка 240 мл);
2 ст. л. солі з гіркою;
1/2 склянки оцту 9%;
1 склянка меду;
запашний перець горошком (10-15 шт.);
20 горошин чорного перцю;
5-8 штук гвоздики;
2 головки часнику;
зелень петрушки;
чилі.

ПРиготування:

Для маринування найкраще вибирати невеликий перець з товстими стінками. Його можна використовувати цілим, обрізавши хвостик, а можна (особливо якщо банок мало) очищати від насіння і розрізати на половинки.

Для маринаду змішати всі інгредієнти та закип'ятити. У киплячий маринад опускати на 3 хвилини підготовлений перець, він не повинен варитися, а саме бланшуватися.

На дно банки порізати 3-4 зубчики часнику, колечко гострого чилі і кладете 2 гілочки петрушки. Перець складаєте у банки, особливо не утрамбовуючи. Коли банка наповниться, заливаєте її до верху киплячим маринадом.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: