Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Салат з баклажанів та кунжутом по-корейськи

Салат з баклажанів та кунжутом по-корейськи


Салат з баклажанів та кунжутом по-корейськи

Цей корейський салат можна подавати як вітамінну закуску, а можна, в якості гарніру до м'ясних страв.

До багатьох салати по-корейськи додається подрібнене насіння кунжуту, тому його можна заготовити про запас і зберігати в щільно закритій банці. Для цього треба розігріти маленьку сковороду (бажано чавунну з товстим дном) на середньому вогні, насипати насіння, обсмажити його до темного кольору і появи приємного аромату, трохи остудити. У ступку насипати сіль, додати насіння кунжуту, розтерти товкачиком, зсипати в банку, прибрати в темне місце.



До речі, ще 3 рецепти смачних страв з баклажанів можна подивитися тут.

Салат з баклажанів та кунжутом по-корейськи

Інгредієнти:
баклажани - 3 шт.;
соус соєвий - 3 ст.л.;
насіння кунжуту - 2 ст.л.;
оцет рисовий - 2 ст.л.
цукор - 1 ст.л.;
олія кунжутна - 1 ст.л.;
цибуля зелена;
сіль.

Приготування:

Баклажани нарізати довгими шматками, відварити, злити воду, дати охолонути.

З рисового оцту, кунжутної олії, цукру, соєвого соусу, невеликої кількості солі з додаванням дробленого кунжуту приготувати заправку.

Розділити баклажани на довгі тоненькі смужки, приправити нашаткованою зеленою цибулею, додати заправку, розмішати, дати настоятися.

Смачного!

[b]Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: