Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Що приготувати на вечерю. Смажена яловичина з перцем чилі

Що приготувати на вечерю. Смажена яловичина з перцем чилі


Що приготувати на вечерю. Смажена яловичина з перцем чилі

Якщо вам подобається азійська кухня, гостра, яскрава, та гаряча, то ця страва саме для вас.

Азіатські нотки цій страві надають імбир та соєвий соус. Якщо дуже гостре вам не подобається - додавайте менше перцю.



Смажена яловичина на сковороді готується дуже швидко – за лічені хвилини, а аромат смаженого м’яса приверне увагу всієї сім’ї.

Інгредієнти:
2 ст. л. соєвого соусу;
500 г яловичої вирізки;
2 ст. л. тертого імбиру;
90 мл рослинної олії;
3 шт. червоного перцю чилі;
2 ст. л. подрібненого часнику;
1 ч. л. крупномоленого перцю чилі;
2 ч. л. меленої зіри;
2 стебла зеленої цибулі
2 ст. л. саке (за бажанням)
сіль і перець – за смаком

Приготування:

Наріжте м'ясо тонкою соломкою. В окремій мисці змішайте соєвий соус, саке і половину чайної ложки солі. З'єднайте з м'ясом і залиште на 15 хвилин. Рослинну олію розігрійте у сковорідці (краще використовувати вок) та обсмажте м'ясо протягом 4 хвилин. Перекладіть на тарілку.

Поверніть сковорідку на вогонь і обсмажте часник, імбир, подрібнений чилі, зіру і крупномеленого чилі близько 30 секунд. Поверніть м'ясо, додайте сіль та перець.

Перемішайте і зніміть з вогню. Посипте подрібненою цибулею і можете подавати.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: