Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Страви з субпродуктів. Печінковий рулет із плавленим сиром

Страви з субпродуктів. Печінковий рулет із плавленим сиром


Страви з субпродуктів. Печінковий рулет із плавленим сиром

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачного рулету з яловичої печінки та плавленого сиру.

Рулет виходить соковитим і дуже ніжним. А приготувати його зовсім не складно нескладно.



Сирно-печінковий рулет

Інгредієнти:
1 кг печінки яловичої,
1 морквина,
2 цибулини,
150 г сиру плавленого,
50 г масла вершкового,
2-3 зубчики часнику,
сіль, приправи за смаком.
2 ст. л. олії.

Приготування:

Печінку промити під струменем холодної води. Очистити від плівок і прожилок. Нарізати на середні шматочки.

У сковороду додати 1 ст. ложку соняшникової олії, трохи холодної кип’яченої води (приблизно 0,5 склянки) і тушкувати печінку на середньому вогні до готовності, близько 30 хвилин.

Моркву почистити і натерти на великій тертці. Цибулю почистити і нарізати на кубики. У сковороду налити олію і обсмажити моркву і цибулю на середньому вогні до готовності близько 15 хвилин.

У блендері збити тушковану печінку і підготовлені овочі. Можна додати сіль і приправи за смаком. На харчову плівку або папір для випічки викласти шар печінкової маси, на неї викласти сирну суміш.

Обережно згорнути рулет, загорнути його в папір для випічки і покласти в холодильник на 4 години.

Дістати готовий рулет із холодильника. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: