Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Італійська кухня. Мариновані печериці з гірчицею та часником

Італійська кухня. Мариновані печериці з гірчицею та часником


Італійська кухня. Мариновані печериці з гірчицею та часником

Напевно у кожної вправної господині є свій улюблений рецепт маринованих печериць.

Але мариновані печериці за цим італійським рецептом випереджають десятки інших варіантів за зовнішнім виглядом і смаком. Весь секрет в особливих спеціях і прянощах, якими така багата місцева кухня.



Ви можете подати таку закуску окремо або додатково приготувати салат з маринованими печерицями. Грибочки ніколи не будуть зайвими на вашому столі!

Мариновані печериці з гірчицею та часником

Інгредієнти:
Печериці – 500 г.
Яблучний оцет – 50 мл.
Оливкова олія – 3 ст. л.
Цибуля – 1 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Петрушка – 2 ст. л.
Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Часник – 2 зуб.
Італійські трави – 1 ч. л.
Лавровий лист – 1 шт.

Приготування:

Гриби помити. Маленькі можна залишити цілими, а великі краще розрізати на 4 частини. Відварити у підсоленій воді до 7 хвилин.

Очищенні зубчики часнику наріжте кружечками, а цибулю – дрібними кубиками.

Змішайте трохи солі, цукор, а також оцет. Коли цукор розчиниться, додайте в маринад часник, цибулю, рубану петрушку, гірчицю, італійські трави і лавровий лист. Залиште все на 10 хвилин.

Додайте в маринад олію і ще гарячі гриби. Перемішайте і залиште до повного охолодження.

Перекладіть гриби в скляну банку, закрийте її пластиковою кришкою і залиште на ніч у холодильнику.

Мариновані печериці готові.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: