Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо відкритий пиріг з помідорами

Готуємо відкритий пиріг з помідорами


Готуємо відкритий пиріг з помідорами

Принадність і виняткова користь відкритого пирога - його універсальність і якість.

Універсальність - тому що можна вибрати один рецепт і хоч щодня змінювати начинки. І щоразу буде виходити нова страва. А якість - тому що з відкритим пирогом важко помилитися.



Пиріг з помідорами

Інгредієнт:
готове листкове тісто - 500 г,
великий помідор - 6 шт.,
зелена цибуля - 1 пучок,
базилік - 2 гілочки,
часник - 2 зубочки,
жирна сметана - 200 г,
яйце - 2 шт.,
сіль, перець.

Приготування:

Помістити здрібнене листя базиліку і часник у ступку й розім'яти маточкою в однорідну масу. Вінчиком збити сметану з яйцями, додати пасту з базиліку і часнику. Приправити сіллю й перцем і добре перемішати. Помідори вимити й нарізати кружальцями товщиною приблизно 4 мм.

Тісто розкотати у великий прямокутник. Викласти його в змазану маслом форму для випічки так, щоб були закриті дно й боки. Зайве тісто зрізати. Зробити на поверхні тіста часті проколи виделкою.

Влити у форму яєчно-сметанну суміш. Зверху розкласти в довільному порядку нарізані помідори, приправити сіллю й перцем. Поставити в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин. Зелену цибулю вимити й нарізати тонкими колечками. Посипати гарячий пиріг цибулею й дати охолонути.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: