Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачна закуска. Скумбрія по-корейськи

Смачна закуска. Скумбрія по-корейськи


Смачна закуска. Скумбрія по-корейськи

Скумбрія не тільки смачна та ароматна. До того ж, м'ясо риби багате на вітаміни В12 і РР, мінерали натрій, фосфор, хром, йод і мікроелементи.

Також скумбрія – це хороше джерело омега-3, яке підвищує захисні функції організму і покращує обмін речовин.



Скумбрія по-корейськи

Інгредієнти:
1 кг свіжомороженої скумбрії;
5 великих ріпчасті цибулин;
100 г рослинної олії;
1 ст. л. сіль;
1 ст. л. цукру;
0,5 ч. л. меленого червоного перцю;
0, 5 ч. л. меленого чорного перцю;
50 г столового оцту.

Приготування:

Розберіть рибу на філе і наріжте на невеликі шматочки. Наріжте цибулю півкільцями.

Розігрійте в сотейнику рослинну олію, додайте сіль, чорний і червоний перець, томатну пасту та цукор. Ретельно перемішайте до однорідної маси, щоб всі інгредієнти добре прогрілися. Потім остудіть суміш і додайте оцет. Перемішайте цибулю, рибу і соус. Відправте в холодильник на 4 години.

Викладіть рибу на тарілку, а в центр гіркою покладіть цибулю.

Смачного!

До речі, якщо вас цікавить, як засолити скумбрію власноруч, добірку найкращих рецептів можна знайти тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: