Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як зробити яблучно-медову наливку

Як зробити яблучно-медову наливку


Як зробити яблучно-медову наливку

Ця яблучно-медова наливка є досить міцним (20-25 градусів) алкогольним напоєм. Наливка зберігає аромат фруктів і має приємний смак.

Напій у вас вийде прозорим, з красивим відтінком. Рекомендуємо використовувати добре очищений самогон без запаху. Інакше напій втратить свій тонкий аромат.



Інгредієнти:
Яблука - 2 кг.
Мед - 4 ст. л.
Самогон - 2 л.
Вода - 2 л.
Цукор - 1 ст.

Приготування:

Яблука потрібно перебрати, промити, очистити й порізати. Перекласти нарізані яблука в банки або в більшу ємність. Для настоювання наливки краще використовувати ємності зі скла, а не пластику. Пластик віддає напою неприємний запах.

У самогоні розчинити мед (2 ст. л.). Перелити самогон у банки. Увага! Обов'язково повинен залишатися повітряний прошарок. Тепер потрібно закрити банки кришками і поставити в прохолодне, темне місце на 7-14 днів.

Потім наливку з яблук і меду необхідно процідити. Використовуйте велику лійку і друшляк із марлею.

Розчинити цукор у теплій воді (1 л).

Перелити у велику каструлю наливку, додати до неї сироп і залишки води. Перемішуємо. Залишається процідити, розлити напій по пляшках і залишити на 1 місяць.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: