Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачна та святкова скумбрія у гірчично-соєвому соусі

Смачна та святкова скумбрія у гірчично-соєвому соусі


Смачна та святкова скумбрія у гірчично-соєвому соусі

Скумбрія запечена у гірчично-соєвому соусі стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Готується вона настільки просто і з таких доступних продуктів, що її можна куштувати щодня.



Скумбрія у гірчично-соєвому соусі

Інгредієнти:
2 скумбрії;
1 цибуля;
3 ст. л. соєвого соусу;
2 ст. л. гірчиці;
2 ст. л. майонезу;

Приготування:

Почистіть рибу, прибравши голову і нутрощі. Промийте і наріжте її на шматочки. Цибулю наріжте кільцями.

Приготуйте соус: з'єднайте гірчицю, майонез і соєвий соус. Обмокніть кожен шматочок риби в соусі. Залиште її маринувати на 20 хвилин.

Форму для випікання змастіть рослинною олією і викладіть цибулю, а зверху скумбрію. Полийте соусом і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на півгодини.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: