Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Що приготувати на вечерю. 5 рецептів простих та ситних салатів

Що приготувати на вечерю. 5 рецептів простих та ситних салатів


Що приготувати на вечерю. 5 рецептів простих та ситних салатів

Пропонуємо вашій увазі добірку оригінальних і швидких у приготуванні салатів.

Коли ви не знаєте, що приготувати на вечерю або хочете урізноманітнити звичне меню, пригадайте ці рецепти.



Салат «Хвилинка» з сухариками.

Інгредієнти:
1 свіжий помідор;
100 г сухариків з білого хліба;
1 пачка плавленого сирка;
зелень;
1 зубчик часнику;
майонез.

Приготування:

Помідор порізати соломкою, сирок натерти на тертці, зелень і часник подрібнити, додати сухарики і перемішати. Заправити майонезом.


Салат із крабових паличок з помідорами та сиром

Інгредієнти:
150 г крабових паличок;
1 помідор;
1 зубчик часнику;
твердий сир;
майонез.

Приготування:

Помідор і крабові палички ріжемо соломкою. Сир тремо на тертці, подрібнюємо часник і заправляємо все майонезом.


Салат «Леді» з куркою»

Інгредієнти:
300 г курячого філе;
150 г свіжих огірків;
пів банки консервованого горошку;
150 г сметани;
пучок кропу;
сіль.

Приготування:

Куряче філе відварюємо 20 хвилин (з моменту закипання). Охолоджуємо. Курку і огірки ріжемо середніми кубиками. Додаємо дрібно нарізаний кріп (і зелену цибулю, за бажанням). Складаємо складові в салатницю, додаємо сметану, солимо і перемішуємо.


Швидкий салат з квасолею і крабовими паличками

Інгредієнти:
квасоля червона, консервована 200 г
2-3 варених яйця;
крабові палички 200 г;
сметана, сіль, перець, зелень.

Приготування:

Крабові палички, яйця і зелень дрібно порізати. З квасолі злити сік і змішати всі продукти в салатниці. Посолити і поперчити до смаку і заправити сметаною.


Салат з копченою ковбасою

Інгредієнти:
1 морква (сира);
100 грамів сиру;
100 грамів копченої ковбаси;
3 зубчики часнику;
майонез для заправки;
100 грамів консервованої кукурудзи;
сіль перець.

Приготування:

Моркву і сир натерти на тертці. Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Моркву, сир, ковбасу, кукурудзу, часник заправити майонезом і перемішати. Додати сіль і перець і знову перемішати. Прикрасити зеленню.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: