Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Рецепти смачних кремів для тортів, млинців, печива та тостів

Рецепти смачних кремів для тортів, млинців, печива та тостів


Рецепти смачних кремів для тортів, млинців, печива та тостів

Навряд чи хто стане заперечувати, що домашні торти набагато смачніші за магазинні.

Головне, вони складаються з натуральних інгредієнтів, без всяких харчових добавок.



Пропонуємо вашій увазі рецепти кремів, що складаються з продуктів, які майже завжди є під рукою. Ще один плюс: ці креми нескладно приготувати.

Усі ці креми можна використати для тортів. А ще вони чудово підійдуть для млинців. В цьому випадку їх можна начинити кремом або поступити по-іншому: згорнути їх щільними рулетиками, а згори додати крем.

Також їх можна їсти з печивом або тостами з білого хліба.


Сметанний крем

Інгредієнти:
сметана 25% - 400-500 г;
цукровий пісок(чи цукрова пудра) - 1 склянка;
ванілін - 1 ч. ложка.

Приготування:

Перед приготуванням крему сметану треба обов'язково охолодити. Тоді вона набагато краще збиватиметься.

З'єднайте компоненти в мисці і збийте крем за допомогою міксера або блендера. Потім покладіть до холодильника на 4-5 годин. Після цього крем стане густішим.

Сметанний крем краще всього підходить для бісквітного тіста або приготованого на кефірі.


Кавовий крем

Інгредієнти:
вершкове масло - 200 г;
молоко або вершки - 1 склянка;
борошно пшеничне - 1 ст. ложка(без верху);
цукровий пісок - 3/4 склянки;
кава розчинна - 1 ст. ложка(без верху);
алкоголь - 1 ст. ложка.

Приготування:

Спочатку вийміть масло з холодильника і залиште його за кімнатної температури, щоб воно стало м’яким (але не розтануло).

З'єднайте борошно з цукром і розчинною кавою. Влийте молоко в каструлю, всипте туди борошняну суміш і добре розмішайте, щоби не було грудочок. Варіть цю суміш на слабкому вогні впродовж 3-4 хвилин, увесь час помішуючи. Потім дайте повністю остигнути і тільки після цього влийте алкоголь (він надасть крему витонченого смаку).

Після цього з'єднайте суміш з розм'якшеним маслом і збийте крем міксером або блендером.


Шоколадний крем «Смакота»

Інгредієнти:
вершкове масло - 200 г;
шоколад(без наповнювача) - 100 г;
яєчні жовтки - 2 шт.;
цукровий пісок - 3/4 склянки;
ванілін - 1 ч. ложка;
алкоголь - 2 ст. ложки.

Приготування:

З'єднайте цукор з жовтками і розітріть цю суміш до однорідності.

Наріжте вершкове масло на дрібні шматочки. Плитку шоколаду теж дрібно розламайте.

Покладіть масло з шоколадом в каструлю і прогрійте на слабкому вогні, поки вони не стануть м’якими.

Зніміть каструлю з вогню і остудіть суміш (вона має залишатися трохи теплою). Потім додайте туди жовтки, розтерті з цукром і ванілін. Збийте крем за допомогою міксера або блендера. У кінці додайте алкоголь. Ще раз збийте і покладіть до холодильнику.

Перед тим, як намазувати випечені коржі, вийміть крем з холодильника і дайте трохи постояти за кімнатної температури.


Шоколадний крем економний

Інгредієнти:
вершкове масло - 200 г;
шоколад - 50 г;
какао-порошок - 2 ст. ложки(без верху);
цукровий пісок - 3/4 склянки;
борошно - 1 ст. ложка(без верху);
молоко - 1 склянка.

Приготування:

Вийміть вершкове масло з холодильника, щоб воно постояло при кімнатній температурі і стало м'яким. Шоколад поламайте на шматочки.

Поки масло розм'якшується, змішайте борошно, цукор і порошок какао. Молоко налийте в каструлю, додайте туди цукрово-борошняну суміш і варіть на маленькому вогні декілька хвилин, поки суміш не стане однорідною. Увесь час розмішуйте, щоби не було грудок.

Потім покладіть в каструлю шматочки шоколаду і прогрійте ще трохи, поки шоколад не з'єднається з сумішшю. Після цього дайте суміші повністю вистигнути.

Додайте м'яке вершкове масло і збийте крем блендером або міксером.


Заварний крем, класичний рецепт

Інгредієнти:
борошно - 1 ст. ложка;
молоко - 1,5 склянки;
яєчні жовтки - 3 шт.;
вершкове масло - 300 г;
цукор(чи цукрова пудра) - 1 склянка;
ванілін - 1 ч. ложка;
алкоголь - 2 ст. ложки.

Приготування:

Спочатку вийміть вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якшилося (але не розтеклося).

Поки воно розм'якшується, з'єднайте борошно з молоком і ретельно розмішайте, щоби не було грудок. Проваріть цю суміш маленькому вогні, увесь час розмішуючи, поки маса не стане подібною на густу сметану.

Потім додайте яєчні жовтки, розмішайте і продовжуйте прогрівати, не допускаючи кипіння. Коли суміш стане однорідною, зніміть каструлю з вогню і дайте їй остигнути.

Тепер пора повернутися до вершкового масла, яке стало досить м'яким. Додайте до нього цукровий пісок, ванілін і алкоголь. Розітріть усе це ложкою. Нарешті, додайте туди вистиглу борошняну суміш. Гарненько збийте крем, поки він не стане пишним і однорідним (використайте міксер або блендер).

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: