Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пишні шоколадні панкейки з заварним кремом

Пишні шоколадні панкейки з заварним кремом


Пишні шоколадні панкейки з заварним кремом

Шоколадні американські панкейки це чудова страва для смачного і ситного сніданку.

Ці ароматні, м'які і пишні млинці чудово поєднуються зі збитими вершками, джемом, медом або згущеним молоком.



Цього разу ми пропонуємо вам рецепт приготування шоколадних панкейків із заварним кремом. Буде дуже смачно!

Шоколадні панкейки з заварним кремом

Інгредієнти:
яйце -1 шт.,
молоко - 1 скл.,
борошно - 1 скл.,
цукор - 2 ст. л.,
сіль - 0,5 ч. л.,
сода - 0,5 ч. л.,
рослинна олія - 1/4 скл.,
какао - 2 ст. л.,
ванілін - 1 ч. л.

Заварний крем:
яйце - 1 шт.,
борошно - 1,5-2 ст. л.,
цукор - 3 ст. л.,
молоко - 1 скл.,
масло вершкове - 50 г.

Приготування:

Для крему яйце, цукор, борошно перемішати. Влити молоко, добре перемішуючи, щоб не було грудок. Поставити на плиту і на помірному вогні, при постійному помішуванні, довести до кипіння. Крем остудити, додати вершкове масло і збити.

Для млинців яйце збити з цукром, ваніліном і сіллю до появи піни. Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно змішане з какао, постійно розбиваючи грудочки міксером. Влити рослинну олію (можна замінити пряженим вершковим маслом). Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.

Смажити без масла на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть лопатися пухирці - перевернути млинець і смажити ще секунд 20. Складати бажано стопочкою, щоб нижні панкейки зберігали тепло.

Готові млинчики перемазати кремом, дати постояти 10 хвилин.

Смачного!

До речі, більше цікавої інформації про історію виникнення панкейків та ще декілька рецептів приготування можна знайти тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: