Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачно та дієтично. Готуємо філе індика у фользі

Смачно та дієтично. Готуємо філе індика у фользі


Смачно та дієтично. Готуємо філе індика у фользі

Індичатина, запечена у фользі, – дуже поширений рецепт, втім, як і запікання індички в рукаві.

У такому разі м’ясо готується значно швидше і буде набагато соковитішим.



Запечена індича грудка

Інгредієнти:
500 г філе індички;
0,5 шт. перцю чилі;
0,5 шт. лимона;
2 ст. л. гірчиці в зернах;
2 ст. л. оливкової олії;
сіль;
перець.

Приготування:

Готуємо маринад: перець чилі подрібнити у посуд, додати сік лимона, мелений перець, гірчицю, олію і сіль. Перемішати і натерти цим маринадом підготовлену грудку індички.

Поставити її в холодильник на ніч, попередньо обгорнувши плівкою.

Приблизно через 12 годин перекласти грудку в рукав для запікання. Поставити в духовку, розігріту до 180 °C, і запікати близько 50 хвилин.

Готову грудку нарізати шматочками і подавати разом з картоплею та грибами.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: