Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Французька кухня. Цибулевий пиріг із сиром та яйцями

Французька кухня. Цибулевий пиріг із сиром та яйцями


Французька кухня. Цибулевий пиріг із сиром та яйцями

Таким пирогом можна не тільки нагодувати сім’ю на обід, а й похвалитися перед подругами і пригостити друзів за святковим столом.

Французький пиріг з цибулею та сиром – це дуже смачно та поживно.



Французький цибулевий пиріг із сиром

Інгредієнти:
Для тіста:
1,5 склянки борошна,
100 г вершкового масла,
5 ст. л. сметани,
1/2 ч. л. соди.
Для начинки:
100-150 г твердого сиру,
1-2 цибулини,
2 яйця,
2 ст. л. сметани,
сіль за смаком.

Приготування:

Охолоджене вершкове масло натріть на крупній тертці і змішайте з борошном. Зробіть заглиблення, додайте соду і погасіть її сметаною. Замісіть тісто і сформуйте кулю. Покладіть тісто в холодильник на 20-30 хвилин.

Приготуйте начинку для пирога. Цибулю почистіть, дрібно наріжте і обсмажте в олії до золотистого кольору. Сир натріть на крупній тертці, змішайте з яйцями, додайте обсмажену цибулю і сметану.

Тісто розкачайте і викладіть у змащену олією форму, сформуйте бортики висотою 1-1,5 см. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Вийміть, викладіть начинку і знову покладіть у духовку на 20-30 хвилин.

Начинка повинна загуснути і підрум’янитися. Готовий пиріг остудіть і наріжте.

Смачного!

До речі, як приготувати цвібелькухен – дуже смачний німецький цибулевий пиріг, можна дізнатися тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: