Регистрация    Увійти
Авторизація
» » М’ясні зрази з яйцем та зеленню

М’ясні зрази з яйцем та зеленню


М’ясні зрази з яйцем та зеленню

М'ясні зрази з яйцем - ситна і красива гаряча закуска як на свято, так і на звичайну вечерю.

Фарш для зраз дуже схожий на фарш для котлет. Але можливість додавати різні начинки робить це блюдо кожен раз по-новому смачним і неповторним.



Можна використовувати й інші начинки для приготування м'ясних зраз, ось кілька варіантів таких начинок:
рублене яйце (замість цілого) із зеленню;
обсмажені гриби з цибулею;
копчена грудинка і маринований огірок.

М'ясні зрази з яйцем

Інгредієнти:
М'ясний фарш (свинина + яловичина) 400 г.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Хліб білий 2 скибочки.
Яйце сире 1 шт.
Яйце варене 4 шт.
Мускатний горіх.
Сіль.
Перець чорний мелений.
В середину разом з яйцем можна покласти зелень.

Приготування:

У хліба обрізати скоринку і замочити його у воді або молоці на 15 хвилин. Цибулю подрібнити у блендері або на м'ясорубці разом з віджатим хлібом.

Яйце збити з сіллю, перцем і мускатним горіхом. Хліб і подрібнену цибулю перемішати з м'ясним фаршем, додати збите яйце і ще раз добре вимішати.

Розділити фарш на 4 частини, з кожної частини зробити по 2 заготовки. На одну покласти ціле варене яйце, зверху прикрити другою, з'єднати краї. Разом з яйцем можна покласти зелень.

Викласти на змащене олією деко і відправити в розігріту до 180 °С духовку на 45-55 хвилин. Зрази можна посипати тертим сиром - тоді зверху буде апетитна скоринка!

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: