Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Квасимо капусту просто в банці. Швидко, смачно і хрумтить

Квасимо капусту просто в банці. Швидко, смачно і хрумтить


Квасимо капусту просто в банці. Швидко, смачно і хрумтить

Зазвичай господині квасять капусту користуючись вже перевіреними та відпрацьованими рецептами. Але немає межі досконалості, тому пропонуємо вам особливий рецепт капусти у власному соку.

Завдяки тому, що під час приготування не використовується цукор та оцет, вона виходить дуже хрумкою та насиченою, а скуштувати її можна буде вже за 4 дні.



Квашена капуста у власному соку

Інгредієнти (на 3-літрову банку):
3 кг нашаткованої капусти;
200 г моркви, натертої на тертці для моркви по-корейськи;
10 горошин чорного гострого перцю;
5 горошин духмяного перцю;
3 лаврового листя;
75 г (3 ст. л. без гірки) кам'яної солі.

Приготування:

Нашаткувати капусту. Не потрібно нарізати її надто тонкою, щоб шматочки не стали надто м'якими під час закваски. Злегка розім'яти капусту руками. Моркву натерти та пересипати до капусти. Додати перець, насипати сіль і знову перемішати.

Перекласти капусту в банку, ущільнюючи її. Поступово розкласти лаврове листя. Наприкінці додати сік, що утворився після того, як капуста розминалася руками.

Прикрити банку кришкою, але не дуже щільно, щоби дати дорогу газам. Тримати за кімнатної температури.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: