Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Кус-кус з курячим філе та овочами. І смачно, і корисно

Кус-кус з курячим філе та овочами. І смачно, і корисно


Кус-кус з курячим філе та овочами. І смачно, і корисно

Кус-кус – це оброблена спеціальним чином крупа. З манної крупи і злегка вологого борошна формують дрібні гранули, а потім їх просівають через сито.

Ті гранули, що випали йдуть на подальшу переробку, а ті, що залишилися і є майбутня крупа кус-кус. Потім її висушують і готують до вживання.



Кус-кус з курячим філе і овочами

Інгредієнти:
400 г курячого філе;
200 г кус-куса;
250 г помідорів;
100 г моркви;
500 мл води;
1/4 пучка петрушки;
1 ч. л. солі;
1/4 ч. л. меленої кориці.

Приготування:

Подрібніть цибулю і натріть на крупній тертці моркву. Розігрійте на сковороді олію і обсмажте цибулю протягом двох хвилин. Додайте моркву і продовжуйте обсмажувати ще 2 хвилини. Наріжте помідори на кубики і додайте в сковороду. Тушкуйте овочі на сильному вогні близько 3 хвилин.

Філе наріжте на шматочки і обсмажте на розігрітій сковороді з соняшниковою олією. Посоліть і змішайте з обсмаженими овочами та тушкуйте під кришкою ще 5 хвилин. Потім влийте воду і доведіть до кипіння. Додайте 1/2 чайної ложки солі і чверть чайної ложки кориці, яка потім повинна дати тонкий натяк на східне походження цієї страви. Проваріть ще три хвилини.

Додайте кус-кус, перемішайте і зніміть з вогню. Залиште під закритою кришкою на 5-10 хвилин.

Подрібніть петрушку і посипте нею готову страву.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: