Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пісні страви: Готуємо ситний рибний пиріг

Пісні страви: Готуємо ситний рибний пиріг


Пісні страви: Готуємо ситний рибний пиріг

Якщо ви давно хотіли приготувати щось новеньке, але не знаєте, якою стравою здивувати своїх близьких, спробуйте спекти простий рибний пиріг з начинкою з філе або консерви.

Ця страва чудово підійде для тих, хто притримується посту.



Пісний рибний пиріг

Інгредієнти:
філе риби (можна замінити на 2 банки консерви в олії),
1 скл рису,
50 г сухих дріжджів,
2 ст. л. і 1 ч. л. цукру,
3 скл борошна,
1 /2 ч. л. солі,
3 ст. л. олії,
100 г маргарину.

Приготування:

Відваріть рис у підсоленій воді до готовності. Покладіть опару: змішайте 1 склянку теплої води, 50 гр пресованих дріжджів, 1 ч. л. цукру і покладіть у тепле місце, щоб утворилася «шапочка». Потім змішайте кілька з трьома склянками борошна, додайте 1/2 ч. л. солі, 3 ст. л. олії, 2 ст. л. цукру і 100 г маргарину. Вимісіть тісто і залишіть у теплому місці на годину. Посмажте рибу і витягніть кісточки. Посмажте цибулину, нарізану півкільцями.

Тісто, що підійшло, обімніть і залиште ще раз підійти (на хвилин 20).

Тісто поділіть на 3 частини – 2 більші і 1 меншу. Розкачайте їх на дошці, посипаній борошном. Два коржі більші, ніж деко, а один такого ж розміру.

На змащене деко укладіть великий корж, на нього рис, змішаний із смаженою цибулею і зеленню кропу і петрушки. Закриваємо меншим коржем, на який викладаємо смажену рибу. Зверху – знову корж більший, защипуючи разом нижній і верхній коржі.

Наколіть верхній корж для виходу пари. Залиште ще хвилин на 15 підійти.

Покладіть у попередньо розігріту до 220 градусів духовку. Випікайте хвилин 20. Якщо верх буде швидко рум’янитись, прикрийте його фольгою.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: