Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Грузинська кухня. Простий рецепт пеновані з сулугуні

Грузинська кухня. Простий рецепт пеновані з сулугуні


Грузинська кухня. Простий рецепт пеновані з сулугуні

Навіть якщо ви ніколи не були в Грузії, ви напевно куштували грузинські хачапурі з солоним сиром (бринзою, сулугуні).

До речі, як приготувати хачапурі по-аджарські можна подивитися тут.



Пеновані — це різновид хачапурі, їх готують з листкового тіста. Пропонуємо вам простий рецепт цієї смачної страви.

Пеновані з сулугуні

Інгредієнти:
1 лист замороженого листкового дріжджового тіста;
200 грамів сулугуні;
1,5 столові ложки м'якого вершкового масла;
1 куряче яйце.

Приготування:

Листкове тісто дістаньте з холодильника, розморозьте та розріжте на чотири частини.

Сир натріть на великій тертці, перемішайте з яйцем і вершковим маслом.

На обробній дошці, посипаній борошном, розкатайте кожен шматочок листкового тіста. У центр кожного листа тіста покладіть чверть сирної суміші та загніть кути до центру, щоб вийшов конвертик.

Духовку розігрійте до 220 градусів, запікайте пеновані в гарячій духовці приблизно 10 хвилин або до готовності.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: