Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Фантастично смачні реберця запечені в духовці. Три рецепти з соусами ткемалі, BBQ, або з медом та фруктами

Фантастично смачні реберця запечені в духовці. Три рецепти з соусами ткемалі, BBQ, або з медом та фруктами


Фантастично смачні реберця запечені в духовці. Три рецепти з соусами ткемалі, BBQ, або з медом та фруктами

Щоби ребра вийшли смачними потрібен правильний маринад. Він може бути рідким і сухим, головне – маринувати продукт достатню кількість часу.

Маринувати ребра потрібно не менше години, а потім запікати у фользі та періодично поливати їх соком, який утворюється в процесі.



А ще, обов'язково приготуйте до реберець овочевий гарнір

Свинячі ребра із соусом ткемалі

Інгредієнти:
1 кг свинячі ребра;
по 3 ст. л. ткемалі, соєвий соус, йогурт, сіль;
спеції – за смаком.

Приготування:

Змішати ткемалі, соєвий соус, йогурт. Додати спеції і перемішати.

Замаринувати ребра на 2 години.

Викласти в форму і запікати 50 хвилин за 200 градусів, періодично поливаючи соусом.


Свинячі ребра в соусі BBQ

Інгредієнти:
2 кг ребра свинячі.

Для сухого маринаду:
по 1 ст. л. паприка, перець, розмарин;
2 ст. л. розмарину.

Для соусу:
по 2 ст. л. томатна паста, соєвий соус і винний оцет, мед, гірчиця, сіль;
2 зуб. часнику;
половина цибулини.

Приготування:

Ребра нарізати, натерти олією та сухим маринадом. Прибрати в холодильник на кілька годин.

У сотейнику обсмажити подрібнені цибулю і часник, додати решту інгредієнтів соусу і варити на середньому вогні до загустіння.

Розігріти духовку до 110 градусів і запікати реберця 2 години.

Намазати соусом, покрити фольгою і готувати 30 хвилин. Прибрати фольгу і запікати до готовності.


Телячі ребра з фруктами і медом

Інгредієнти:

1 кг телячих ребер;
по 1 шт. корінь пастернаку і селери;
по половині яблука та цибулі;
1 апельсин;
мед, томатний сік;
соус табаско;
вустерський соус – за бажанням;
сіль, перець.

Приготування:

Реберця посолити, поперчити і змастити медом.

Для соусу в блендері подрібнити цибулю з яблуком.Додати сік апельсина, томатний сік, табаско, вустерський соус, сіль, перець і ще раз збити.

Ребра викласти на деко і залити соусом. Зверху викласти нарізаний корінь селери і пастернаку.

Запікати в духовці при 180 градусах 7 хвилин. Зменшити температуру до 160 градусів і запікати ще хвилин 20 до готовності.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: