Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо соковиті котлети з сиром. З курятини, яловичини та свинини

Готуємо соковиті котлети з сиром. З курятини, яловичини та свинини


Готуємо соковиті котлети з сиром. З курятини, яловичини та свинини

М’ясні котлети з сиром – дуже популярна страва.

Їх приготування займе небагато часу, а завдяки сиру вони матимуть неповторний смак і аромат.



Ніжні курячі котлети

Філе куряче - 400 г.
Сир вершковий (або жирний сир) - 150 г.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Паприка солодка - 1 ст. л.
Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
Куркума - 0,5 ч. л.
Масло вершкове - 30 г (+ для обсмажування).
Зелень - 1 ст. л.
Олія для обсмажування.

Приготування:

Філе прокрутити через м'ясорубку, додати вершковий сир, сіль та перець. Добре перемішати і вибити фарш об стіл мокрими руками.

Розм’якшене масло змішати із зеленню. Викласти його на плівку у вигляді брусочків і прибрати в морозилку на 15 хвилин.

З фаршу сформувати котлету, в середині якої покласти шматочок масла з морозилки.

Для панірування з'єднати паприку, куркуму та панірувальні сухарі, добре все перемішати. Прокачати котлети по паніровці й залишити на 10 хвилин. Після того ще раз прокачати по паніровці.

Обсмажувати котлети в суміші масла та олії з усіх боків. Потім довести до готовності в розігрітій до 200°С духовці впродовж 10 хвилин, або в мікрохвильовці на пару хвилин.


Котлети з сиром

Інгредієнти:

Яловичина - 300 г.
Свинина - 300 г.
Сир твердий - 300 г.
Хліб білий - 150 г.
Молоко - 0,5 ст..
Сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Борошно - 3-4 ст. л.
Олія - за смаком.

Приготування:

М’ясо промити й нарізати на невеликі шматочки. Очистити ріпчасту цибулю і нарізати на чотири частини. З білого хліба зрізати скоринку і замочити м’якушку на декілька хвилин у молоці.

Пропустити через м’ясорубку м'ясо, цибулю і розм’якшений хліб, додати сіль та спеції. Ретельно вимішати фарш, поки він не стане однорідним.

Поділити сир на дві рівні частини. Одну нарізати невеликими кубиками і додати в фарш, усе перемішати. Другу частину сиру натерти на великій тертці.

Мокрими руками брати трохи фаршу і робити з нього невеликий коржик. У середину нього покласти тертий сир, з'єднати краї фаршу і сформувати котлетку.

Зліплені котлети обваляти у борошні. Обсмажити їх на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Потім накрити сковорідку кришкою, зменшити вогонь і ще декілька хвилин тушкувати котлети.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: