Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо фарширований оселедець. Чудова закуска до святкового столу

Готуємо фарширований оселедець. Чудова закуска до святкового столу


Готуємо фарширований оселедець. Чудова закуска до святкового столу

Готується такий фарширований оселедець легко, головне в цій справі - обережно та ретельно почистити оселедець.

Але можна й скористатися готовими шматочками маринованого філе, які продаються в банках.



До речі, як приготувати швидку та дуже смачну закуску – оселедець із яблуком, можна дізнатися тут.

Фарширований оселедець

Інгредієнти:
оселедець великий - 2 шт.,
морква (відварена) - 1 шт.,
цибуля червона - 1 шт.,
перець червоний болгарський - 1/2 шт.,
яйце (відварене) - 1 шт.,
огірок маринований або солоний - 1/2 шт.,
сметана - 200 г,
желатин - 15 г,
сік лимона, сіль, перець, зелень - за смаком.

Приготування:

Почистити оселедець і розділити на два філе. Цибулю, моркву, зелень, яйця і перець порізати дрібним кубиком, огірки - на дуже тонкі пластинки.

Желатин розчинити в 40 мл води, не доводячи до кипіння, і додати його до сметани. Додати всі нарізані овочі та зелень, а також спеції і сік лімону (за смаком).

На одне філе оселедця покласти начинку і прикрити її другим філе. Потім загорнути оселедець в харчову плівку, зав'язати кінці і покласти у холодильник для застигання (краще на ніч).

Наступного дня прибрати плівку та нарізати гострим ножем на порційні шматочки.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: