Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо рулет із телятини з пряним омлетом

Готуємо рулет із телятини з пряним омлетом


Готуємо рулет із телятини з пряним омлетом

М'ясний рулет настільки універсальна страва, що зазвичай її можна подавати як гарячою, так і холодною. А ще, до такого рулету підійдуть практично будь-які гарніри.

Сподіваємося, ця закуска точно вразить ваших гостей спокусливим виглядом і надзвичайно ніжним смаком.



Рулет із телятини з пряним омлетом

Інгредієнти:
800 г телятини,
2 яйця,
200 мл вершків,
4 ст. л. пшеничного борошна,
невеличкий пучок кропу,
сіль і мелений чорний перець за смаком,
0,5 ч. л. куркуми.

Приготування:

Філе телятини розрізати так, щоб воно розкривалося, наче книжка. Відбити (робити це лише з одного боку). Посолити та поперчити з обох боків і покласти ненадовго в холодильник, доки готуватимете омлет.

Для омлету збити вінчиком яйця, додати вершки й борошно, ретельно вимішати. Додати подрібнений кріп, приправити сіллю та перцем, додати куркуму. Тісто для омлету має бути таким же, як і для налисників.

У сковорідці посмажити з обох боків кілька омлетів. Їх слід робити товстішими, ніж налисники, щоб вони у рулеті красиво поєднувалися з філе. Тому тісто варто поділити на дві частини і приготувати два млинці. Накрити їх мискою, щоб не засохли. Остудити.

Дістати філе з холодильника, розкласти його. Зверху викласти омлети. Туго згорнути в рулет і зв’язати кулінарною ниткою. Загорнути рулет у фольгу і запікати 1-1,5 год. у духовці за температури 200 ºС.

Готовий рулет остудити, зняти нитку і порізати порційно.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: