Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пісні страви. Готуємо лимонно-квасолевий суп

Пісні страви. Готуємо лимонно-квасолевий суп


Пісні страви. Готуємо лимонно-квасолевий суп

Попри те, що обмеження в їжі – не найголовніше під час посту, про правильне харчування також не слід забувати у цей період.

Отже, варимо лимонно-квасолевий пісний суп – смачний, корисний та поживний.



До речі, як приготувати пісний гречаний суп з печерицями можна подивитися тут.

Лимонно-квасолевий суп

Інгредієнти:
400 г квасолі,
3 цибулини,
3 моркви,
0,5 качана капусти,
5 стебел селери,
1 стебло цибулі-порею,
пів лимона,
1 скл. рослинної олії,
3 гілочки м’яти,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком,
2 л води.

Приготування:

Квасолю перебрати, помити і залити водою на 6-8 годин. Потім знову ретельно промити, залити свіжою водою і варити 15-20 хвилин.

Коли квасоля стане м’якою, злити з неї воду.

Помити і почистити овочі. Цибулю дрібно порізати. Цибулю-порей, селеру та моркву порізати шматочками. Капусту нашаткувати.

Відварити цибулю, селеру і моркву 15-20 хвилин. Потім додати капусту, цибулю-порей і відварену квасолю і варити, помішуючи, ще 5-7 хвилин.

Наприкінці варіння покласти м’яту, посолити, поперчити і додати олію.

За бажання квасолевий суп можна варити без олії. Перед подачею окремо в кожну тарілку покласти тонку часточку лимона.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: