Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо смачні курячі тефтелі у вершковому соусі

Готуємо смачні курячі тефтелі у вершковому соусі


Готуємо смачні курячі тефтелі у вершковому соусі

Пропонуємо вам приготувати тефтелі у вершковому соусі. Ця ароматна і ніжна страва чудово підійде до будь-якого гарніру або просто з салатом зі свіжих овочів.

Зробить ваш обід або вечерю дуже смачною і ситною. Прованські трави і вершковий соус надає незвичайно тонкий і ніжний смак тефтелям.



До речі, як приготувати пісні рибні котлети або тефтелі можна дізнатися тут.

Курячі тефтелі у вершковому соусі

Інгредієнти:
куряче філе – 500 г (або філе індички);
цибуля – 150 г;
сіль і перець – за смаком;
булочка – середня;
спеції (прованські трави) – за смаком
молоко (щоб замочити хліб).

Для соусу:
вершки – 500 мл;
сир – 300 г;
часник – 3 зуб.;
зелень – за смаком.

Приготування:

Готуємо фарш. Замочіть булочку в молоці. Філе пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Додайте дрібно нарізану цибулю, розм’якшену булочку, сіль і перець. Ретельно перемішайте. Зліпіть невеликі кульки і перекладіть їх в змащену маслом форму для запікання. Відправте в духовку при 180 градусах на 15 хвилин.

Готуємо вершковий соус. Наріжте часник і зелень, а сир натріть на дрібній тертці. Візьміть вершки і перемішайте всі ці інгредієнти.

Дістаньте тефтелі з духовки, залийте готовим соусом і знову відправте в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: