Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Новорічні страви. Готуємо ніжну та ароматну "Свинину в шубці"

Новорічні страви. Готуємо ніжну та ароматну "Свинину в шубці"


Новорічні страви. Готуємо ніжну та ароматну "Свинину в шубці"

Новорічні свята наближаються, то ж постає запитання, що приготувати на святковий стіл.

Пропонуємо вам приготувати смачну та ароматну "Свинину в шубці". Доступні інгредієнти та дуже простий рецепт приготування.



«Свинина в шубці»

Інгредієнти:
1,5-2 кг свинини,
2 ст. л. оливкової олії,
75 г булки,
1 ч. л. діжонської гірчиці,
1-3 ст. л. суміші перцю горошком,
2 ст. л. хрону,
2 ст. л. молока,
сіль, чорний перець за смаком.

Приготування:

Розігріти духовку до 240 °С.

Свинину помити, обсушити. Потім натерти приправами за смаком, змастити оливковою олією, викласти її у вогнетривкий посуд для запікання, змащений жиром, покласти в духовку, зменшити вогонь до 180 °С.

Тим часом розкришити булку на дрібні шматочки, викласти крихту в миску, перемішати з діжонською гірчицею, різнокольоровим перцем, хроном і молоком. Скачати отриману суміш в кульку, а потім обережно розкачати, щоб отримати «тісто».

Дістати м’ясо з духовки за 15 хвилин до готовності, трохи остудити, загорнути у готове «тісто». Запікати знову до золотистої скоринки.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: