Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Зі свинини, індички або курятини. Готуємо ніжні та соковиті відбивні

Зі свинини, індички або курятини. Готуємо ніжні та соковиті відбивні


Зі свинини, індички або курятини. Готуємо ніжні та соковиті відбивні

Процес приготування відбивних з однієї сторони дуже простий, а з другої – вимагає зусиль, щоб страва вийшла соковитою та смачною.

Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як приготувати найапетитніші і оригінальні відбивні, які сподобаються всій родині.



До речі, як приготувати свинячу корейку у кисло-солодкому яблучному соусі можна дізнатися тут.

Відбивні зі свинини з грибами

Інгредієнти:
600 г свинячого філе;
300 г свіжих грибів;
лимонний сік;
часточка часнику;
суміш перців;
сушений чебрець.

Приготування:

Обсушіть м'ясо паперовими рушниками і наріжте скибочками. Потім відбийте його і посипте сумішшю перців і чебрецем. Залиште на 30 хвилин маринуватися.

Промийте гриби, просушіть і наріжте скибочками. Додайте лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і запашні трави – за бажанням.

Обсмажте відбивні на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Потім викладіть їх на застелене фольгою деко і розмістіть зверху по 2 ложки грибної начинки. Накрийте фольгою, закріпіть краї і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 160 градусів. Подавайте страву з салатом зі свіжих овочів і картоплею.


Відбивні з індички в пікантному маринаді

Інгредієнти:
0,5 кг філе індички;
2 ст. л. соєвого соусу;
1,5 ст. л. рослинної олії;
1 ч. л. бальзамічного оцту;
1 ч. л. приправи для курки;
1 ч. л. прованських трав;
3 зуб. подрібненого часнику;
щіпка суміші перців;
70 г тертого сиру;
панірувальні сухарі.

Приготування:

Покладіть індичку в холодильник на пів години, щоб вона підморозилась. Тоді м'ясо буде простіше різати. Потім наріжте 5 шматків м'яса і відбийте в целофановому пакеті.

Готуємо маринад: з'єднайте соєвий соус, рослинну олію, бальзамічний оцет, приправу для курки, прованські трави, часник і суміш перців. Змастіть індичку маринадом, перекладіть в глибокий посуд і залийте маринадом. Відправте в холодильник на добу, а за півтори години до готування дістаньте їх.

Змішайте сир і панірувальні сухарі, обваляйте відбивні і обсмажте на підігрітій олії по 2 хвилини з обох сторін. Готові відбивні подавайте з лаймом і овочами.


Курячі відбивні з ананасом

Інгредієнти:
2 курячі грудки;
20 г тертого сиру;
свіжий ананас
перець чилі – за смаком
сіль – за смаком
рослинна олія
Розділіть м'ясо за розміром і товщиною на рівні шматочки. Змастіть м'ясо рослинною олією, присипте сіллю і перемістіть в целофановий пакет, щоб злегка відбити грудки качалкою.

Приготування:

Почистіть ананас і акуратно наріжте. Перець наріжте тонкими кільцями. Потім перекладіть м'ясо на змащену олією лист, викладіть шматочки ананаса, чилі і посипте тертим сиром.

Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: