Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як приготувати булочки з корицею. Простий рецепт

Як приготувати булочки з корицею. Простий рецепт


Як приготувати булочки з корицею. Простий рецепт

Солодкі булочки з дріжджового тіста, посипані цукром і корицею, люблять і діти, і дорослі.

Приготувати їх зовсім не складно, а насичений аромат кориці буде хвилювати вас в процесі всього нетривалого приготування.



До речі, пухкі булочки з корицею і вершковим кремом під назвою сінабон стали всесвітньовідомим брендом. Як їх приготувати можна дізнатися тут.

Булочки з корицею

Інгредієнти:
500 г борошна,
200 мл молока,
100 г вершкового масла,
10 г дріжджів,
100 г цукру,
1 яйце,
2 ст. л. кориці,
дрібка солі.

Приготування:

Розчинити у теплому молоці 1 ст. л. цукру, дріжджі, 1 ст. л. борошна і залишіть на 15-20 хв. Додати в опару борошно, сіль, потім 3/4 м’якого вершкового масла і замісити тісто. Тісто має вийти м’яким і ніжним.

Залишити тісто під плівкою в теплому місці на 1-1,5 год, щоб воно підійшло.

Змішати корицю з цукром. Готове тісто ще раз обімнути і розкачати в пласт прямокутної форми. Відступити 1 см від одного краю тіста і рівномірно змастити всю поверхню тіста розтопленим вершковим маслом, посипати сумішшю кориці з цукром. Згорнути тісто в рулет, скріплюючи незмащений край. Нарізати рулет на однакові за товщиною булочки. Викласти булочки з корицею на застелене пергаментом і змащене маслом деко на відстані приблизно 5 см одна від одної, щоб булочки не злиплися.

Накрити булочки рушником і залишити на 20-30 хвилин для підйому.

Потім змастити кожну булочку збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 200-210 °С духовці 20-25 хв. до золотистого кольору.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: