Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пухкі пампушки з часником. Готуємо без дріжджів

Пухкі пампушки з часником. Готуємо без дріжджів


Пухкі пампушки з часником. Готуємо без дріжджів

Ароматні пампушки з часником та зеленню – це просто ідеальне доповнення до перших страв.

Приготувати їх простіше простого і, що важливо, не потрібно довго возитися з тістом. Неймовірний часниковий соус робить пампушки настільки смачними, що неможливо відірватися.



До речі, рецепт приготування пампушок з дріжджового тіста можна подивитися тут.

Інгредієнти:
Сир - 500 г.
Яйця - 3 шт.
Рослинна олія - 5 ст. л.
Сіль - 0, 5 ч. л.
Пшеничне борошно - 350 г + 20 г.
Розпушувач - 1 ст. л.
Рослинна олія - 2 ст. л.
Часник - 3-5 зубчиків.
Кріп - за смаком.

Приготування:

Сир перетерти ложкою. Додати 2 яйця та білок. Жовток залишити для змащування. Додати також сіль, олію та кріп. Перемішати.

Поступово додати борошно та розпушувач. Замісити тісто.

Розкачати тісто та порізати на одинакові шматки. Сформувати пампушки. Викласти у форму та змастити збитим жовтком з водою. Випікати при температурі 170-180 градусів 20-30 хвилин.

Тим часом приготувати заправку. Змішати кріп, олію та часник. Готові пампушки змастити заправкою.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: