Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачна закуска. Готуємо пастрому з індичої грудки

Смачна закуска. Готуємо пастрому з індичої грудки


Смачна закуска. Готуємо пастрому з індичої грудки

Готується ця закуска нескладно, а результат буде чудовим. М'ясо індички саме по собі має ніжний смак, і є дуже цінним продуктом, тому не відкладаючи, спробуємо приготувати пастрому з індички в духовці.

До речі, краще брати товстий шматок, але не більше 1,5 кг. Якщо він менш 1 кг, то зменште час на пару хвилин, щоб м'ясо не вийшло сухуватим. Для шматка вагою 2 кг збільште на 2-4 хвилини.



Пастрома з індичої грудки

Інгредієнти:
1,5 кг грудок індички одним шматком,
сіль,
солодка паприка (мелена),
суміш сухих італійських трав,
мелений перець,
2-3 ст. л. рослинної олії.

Приготування:

Змішати сіль, перець і трави з солодкою паприкою у целофановому пакеті.

Грудки натерти рослинною олією і покласти в пакет зі спеціями. Добре потрясти та обваляти в ньому м'ясо. Потім щільно обгорнути і покласти в холодильник на півгодини.

У цей час нагріти духовку до 250 °С. Лист застелити фольгою. Викласти на лист м'ясо і поставити в духовку на середній рівень на 15(!) хвилин.

Виключити духовку. М'ясо в ній залишити до ранку (якщо робите ввечері) або години на дві - до повного остигання.

Результат вражає: смачно, швидко і посуд мити не потрібно.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: