Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Італійська кухня. Готуємо равіолі з м’ясом

Італійська кухня. Готуємо равіолі з м’ясом


Італійська кухня. Готуємо равіолі з м’ясом

Равіолі – це один із видів пасти, які готують в національній кухні Італії.

Залежно від того, яку начинку вибрати, равіолі можуть слугувати як основною стравою, так і десертом. Для того, щоб приготувати їх, не обов'язково мати неймовірні кулінарні здібності. Достатньо дотримуватися рецепту, і равіолі обов'язково вийдуть ніжними, смачними і здатними прикрасити будь-який стіл.



До речі, як правильно смажити китайські пельмені цзяоцзи, ви можете дізнатися тут.

Інгредієнти:
Тісто для пельменів – 1 кг.
Фарш свинячо-яловичий - 500 г.
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 1 шт.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком.

Приготування:

Щоби приготувати начинку для равіолі, для початку потрібно нашаткувати цибулю, всипати її в подрібнене м'ясо, вбити яйце, приправити перцем, сіллю і розмішати фарш.

Поверхню столу треба присипати борошном, а потім відрізати невеликий шматочок від готового тіста.

Шматок тіста потрібно досить тонко розкачати, використавши качалку. Має вийти пласт прямокутної форми.

Прямокутний пласт треба розділити вздовж на дві частини, а потім викласти кульки з фаршу, залишивши між ними відстань, щоб потім закріпити тісто.

Фарш потрібно викладати ближче до краю, де розрізане тісто. Потім необхідно накрити начинку і притиснути краї один до одного.

Далі тісто між начинкою треба придавити пальцем, а потім розрізати порційно, позбавивши зайвих шматочків.

Після чого потрібно закип'ятити воду і відправити туди равіолі не менше ніж на 10 хвилин. При подачі можна додати масло і тертий сир.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: