Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Французька кухня. Готуємо кіш з лососем

Французька кухня. Готуємо кіш з лососем


Французька кухня. Готуємо кіш з лососем

Кіш з лососем – це корисна і смачна страва французької кухні. Вона чудово підходить для ситного і корисного обіду.

Адже в рибі міститься багато поживних речовин, життєво необхідних для нашого організму.



До речі, як приготувати кіш з беконом та сиром, можна дізнатися тут.

Кіш з лососем

Інгредієнти:
100 г копченого лосося;
1 пласт готового листкового тіста;
3 яйця;
350 г шпинату;
100 г вершків;
100 г твердого сиру;
2 ст. л. вершкового масла;
сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Рибу поріжте невеликими шматочками. Шпинат промийте і пасеруйте у вершковому маслі. Потім дайте охолонути і крупно наріжте. Приготуйте соус: в окремій мисці змішайте сир, яйця і вершки. Додайте шпинат, посоліть і поперчіть.

Візьміть круглу форму для випікання, змастіть маслом і викладіть готове листкове тісто. Потім викладіть рибу і залийте соусом. Відправте страву в розігріту до 200 °C духовку на 40-50 хвилин.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: