Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Польська кухня. Радзивіллівські зрази

Польська кухня. Радзивіллівські зрази


Польська кухня. Радзивіллівські зрази

Назва цих зраз із Польщі носить ім'я князя Радзивілла. Саме у його домі, на прийомі з приводу сходження на престол короля Генріха ІІІ Валуа, вперше подали цю страву.

Вона була такою дивовижною, що наступний королівський келих було піднято за князя та його кухарів.



Радзивіллівські зрази подавали з гречкою або укладали в порожні батони з цільнозернового хліба, поливали соусом та запікали.

До речі, три прості рецепти смачних зраз з грибами, можна знайти тут.

Радзивіллівські зрази[/b]

[b]Інгредієнти:

1 кг яловичини;
250 г бекону;
250 г цільнозернового хліба;
1 яйце;
4 цибулини;
250 мл вершків 22%;
борошно;
250 г вершкового масла для обсмажування;
сіль, перець, спеції.

Приготування:

Нарізати яловичину скибочками і відбити кожну скибочку через плівку. Бекон, обрізки яловичини, цибулю та хліб двічі пропустити через м'ясорубку. Додати яйце та спеції, сіль та перець, перемішати.

Додати начинку на скибочки яловичини, загорнути та зв'язати ниткою. Обваляти в борошні і обсмажити на гарячій олії до золотавого кольору з усіх боків.

Протушкувати зрази на слабкому вогні, наприкінці влити вершки та готувати ще 20-25 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: