Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як замаринувати печериці нашвидкоруч

Як замаринувати печериці нашвидкоруч


Як замаринувати печериці нашвидкоруч
Мариновані в домашніх умовах грибочки завжди смачніше ніж куплені в магазині.

Мариновані печериці – це відмінна закуска, яку також можна використовувати як інгредієнт для салату або піци.

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт маринування печериць, за допомогою якого ви зможете самостійно приготувати дуже смачні грибочки.



Інгредієнти:

– печериці (бажано маленького розміру) - 500 г
– олія соняшникова рафінована - 100 г
– оцет 9% - 25 г
– часник - 2 зубчики
– лавровий лист - 1-2 шт.
– духмяний перець - кілька горошин
– сіль - 1 ч. л. без вершка
– цукор - 1 / 2 ч. л.
– зелень кропу

Приготування:

Гриби добре помити і повністю обсушити. Якщо гриби великого розміру, – їх слід розрізати на 2 - 4 частини.

Часник подрібнити ножем.

В каструлю налити олію, оцет, додати подрібнений часник, сіль, цукор, лавровий лист, духмяний перець. Все перемішати, довести до кипіння.

Як тільки маринад закипить, – в каструлю викласти гриби.

Гриби перемішати з маринадом, накрити кришкою і на малому вогні варити 20 хв. Додатково воду не доливати (печериці пустять достатньо власного соку). Зварені печериці попробувати на смак, при потребі додати оцту, солі, перемішати і повністю охолодити в маринаді.

Самчного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: