Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Три рецепти канелоні. З м’ясом, зеленню та грибами

Три рецепти канелоні. З м’ясом, зеленню та грибами


Три рецепти канелоні. З м’ясом, зеленню та грибами

Канелоні – це різновид макаронних виробів (пасти) у вигляді великих трубочок, які наповнюються начинкою.

Окрім м'ясної начинки можна використовувати сир, зелень, овочі, яйця, риба – за смаком. Таку страву можна приготувати як на сімейну вечерю, так і на свято.



До речі, як приготувати канелоні з куркою, або зі шпинатом, можна дізнатися тут.

Канелоні з м'ясною начинкою

Інгредієнти:
200-250 г канелоні;
500 г м'ясного фаршу (за смаком);
500 г помідорів;
200 г цибулі;
3 зуб. часнику;
150 г сиру (твердого);
сіль і перець – за смаком.
Для соусу бешамель:
50 г вершкового масла;
3 ст. л. борошна;
1 л молока;
сіль і перець – за смаком.

Приготування:

Подрібніть цибулю, часник і обсмажте на олії. Додайте фарш і продовжуйте готувати. З помідорів зніміть шкірку і поріжте на невеликі шматочки. Потім додайте їх до фаршу разом з сіллю і перцем. Готуйте близько 10-15 хвилин. Остудіть начинку, а тим часом приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошна і злегка обсмажте. Потім додайте молоко, сіль і перець і варіть до загустіння.

Наповніть канелоні фаршем, сильно не набиваючи їх, щоб при готуванні вони не розпалися. Викладіть половину соусу в форму для запікання, а потім розкладіть канелоні і залийте соусом. Відправте страву в духовку на півгодини при 180 градусах. Потім посипте тертим сиром і випікайте ще 15 хвилин.


Канелоні з зеленню і сиром

Інгредієнти:
250 г канелоні;
300 г розсільного сиру;
100 г пармезану;
1 пучок зелені;
2 ст. л. кедрових горіхів;
3 ст. л. оливкової олії;
1 яйце;
1-2 зуб. часнику;
сіль – за смаком.

Приготування:

Канелоні відваріть до напівготовності і дайте їм охолонути. Тим часом приготуйте соус: з'єднайте подрібнену зелень і часник з оливковою олією.

Обсмажте горіхи і з'єднайте їх з нарізаним сиром і фаршем. Добре перемішайте. Додайте соус і знову перемішайте. Заповніть фаршем каннеллони і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.


Канелоні з грибами

Інгредієнти:
250 г канелоні;
800 грибів;
2 ст. л. рослинної олії;
по одному пучку зеленого кропу і цибулі;
150 г ріпчастої цибулі;
1-2 зуб. часнику;
100 г сулугуні;
100 г твердого сиру;
250 мл жирних вершків;
сіль, чорний перець, куркума – за смаком.

Приготування:

Відваріть канелоні близько 5 хвилин в підсоленій воді. Потім розріжте кожну трубочку поперек і збризніть рослинною олією. Подрібніть гриби, часник і цибулю. Потім обсмажте їх на вершковому маслі і додайте нарізану зелень, сулугуні і спеції. Добре перемішайте і зніміть з вогню. Наповніть канелоні фаршем і розкладіть їх вертикально в змащену маслом форму. Збийте вершки з половиною тертого сиру і додайте спеції. Залийте трубочки соусом і посипте сиром, що залишився. Відправте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: