Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Запечені курячі крильця. 6 простих рецептів

Запечені курячі крильця. 6 простих рецептів


Запечені курячі крильця. 6 простих рецептів
Золотиста хрустка скоринка, соковите ніжне м'ясо, аромат, який зводить з розуму - чи в світі знайдеться хоч хтось байдужий до тарілки з апетитними курячими крильцями.

Ми пропонуємо 6 рецептів приготування смачних курячих крилець в духовці.

Рецепт перший: Курячі крильця, запечені по-простому

Інгредієнти:
1 кг крилець курячих;
по ½ склянки майонезу або сметани і кетчупу або томатної пасти;
перець, сіль.



Приготування:
Крильця промити, натерти перцем та сіллю, полити сумішшю з майонеза та кетчупу, перемішати і на півгодини залишити.

Викласти крильця на застелене фольгою деко, запікати 30-40 хв в розігрітій до 180 °С духовці.

Рецепт другий: Курячі крильця, запечені в соєво-гірчичному соусі

Інгредієнти:
700 г курячих крилець;
по 2 ст.л. соєвого соусу, гірчиці та майонезу;
2 зубчики часнику;
1 ст.л. хмелі-сунелі.

Приготування:
Змішати майонез з соєвим соусом, гірчицею, хмелі-сунелі та розчавленим часником. Крильця промити та обсушити. Залити приготовленою сумішю та покласти на 2-3 год. в холодильник.

Крильця викласти на деко та запікати 20-30 хв. у духовці при 180 °С.

Рецепт третій: Курячі крильця у власному соку

Інгредієнти:
Купячі крильця – 10 шт.;
солодка паприка мелена (суха);
рослинна олія;
сіль.

Приготування:
Крильця промити та обсушити. Натерти паприкою, сіллю та викласти на деко, змащене маслом.

Поставити у холодну духовку, включити нагрів 180-200 °С. Запікати 30 хв. Через 10 хв крильця необхідно поливати соком, який з’явився на деко.

Рецепт четвертий: Курячі крильця, запечені з гречкою

Інгредієнти:
150-200 сиру твердого;
1 стакан гречаної крупи;
болгарський перець;
крила курячі;
цибуля;
морква;
хмелі-сунелі та інші спеції за смаком.

Приготування:

Промити гречку, нарізати овочі не дуже дрібно, викласти в каструлю та відварити до напівготовності гречку разом з овочами.

У мікрохвильовій печі в цей час проварити крила на повній потужності 10 хв.

Викласти в форму для запікання гречку з овочами, додати трохи води, викласти зверху крила, запікати 30 хв в розігрітій до 190 °С духовці.

Посипати сиром та повернути форму у духовку поки сир не розтопиться.



Рецепт п'ятий: Курячі крильця, запечені в рукаві

Інгредієнти:
Крильця курячі – 1,5 кг;
спеції та приправи за смаком.

Приготування:
Крила промити та обсушити. Перекласти у пакет для запікання, додати приправи і спеції за смаком.

Закрити пакет кліпсою, струснути щоби приправи рівномірно розподілилися між крилами. Запекти в розігрітій до 200 °С духовці 45хв. За 5 хвилин до готовності розрізати рукав, щоби на крильцях з’явилися запечена скоринка

Рецепт шостий: Курячі крильця, запечені в пиві

Інгредієнти:
Курячі крильця – 500 г;
1 пляшка світлого пива;
каррі;
часник;
мелений перець, сіль.

Перемішати каррі, сіль, перець, розчавлений часник. Холодною водою промити крила, обсушити, натерти спеціями, на годину залишити.

Далі крильця викласти в форму для запікання і залити пивом - воно повинно покрити їх на дві третини висоти. Поставити крила в холодну духовку, запікати 40-50 хв, включивши нагрів 250 градусів.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: