Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо на зиму гострий «Тещин язик»

Консервуємо на зиму гострий «Тещин язик»


Консервуємо на зиму гострий «Тещин язик»
Свою назву закуска отримала завдяки гострому смаку. Тож, любителі гострого, не ловіть гав, бо баклажанно-помідорний сезон скоро закінчиться.

Інгредієнти:
4 кілограми баклажанів;
10 великих помідорів;
10 солодких перців великого розміру;
5 середніх головок часнику;
пекучий перець – за смаком;
1 склянка цукру;
2 столові ложки солі (в маринад) + сіль для баклажанів;
150 мілілітрів оцту;
1 склянка соняшникової олії.

Приготування:

Від помитих баклажанів відрізати плодоніжку і порізати їх кружальцями завтовшки 1 сантиметр. Посолити (близько 2 столових ложок солі) і почекати, поки витече сік. Тоді його злити, а самі баклажани промити чистою водою, щоб видалити гіркоту.

Помідори ошпарити і зняти з них шкірку.

Тепер помідори і перець і часник перекручуємо на м’ясорубку. Додати до них сіль, цукор, оцет та олію і цим маринадом залити баклажани.

Тушкувати суміш півгодини, після чого викладати у стерильні півлітрові або літрові банки і закрутити.

Винести у прохолодне місце.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: