Регистрация    Увійти
Авторизація
Цікаві факти про фініки
Вчора, 19:00 62 0
Фініки стали культивуватися людиною дуже давно, близько 5-7 тисяч років тому. Де знаходиться батьківщина цих фруктів, достеменно невідомо: деякі вчені вважають, що це Месопотамія, інші - Саудівська Аравія або Північна Африка
Простий рецепт чорничного кексу
Вчора, 17:23 70 0
Приготування чорничного кексу не вимагає ні особливих продуктів, ні кулінарного вміння. Головне – дотримуватися рецепту, і вже за годину насолоджуватиметеся ароматним шматочком ягідно-бісквітного тіста.
Грузинська кухня. Готуємо хачапурі на сковороді
28-05-2020, 14:21 189 0
Нещодавно хачапурі стали пам'яткою культурної спадщини Грузії. Отже пропонуємо вам рецепт ситного та неймовірно смачного сніданку або перекусу.

5 рецептів незвичних страв з картоплі зі всього світу
27-05-2020, 17:30 193 0
Картопляні страви увійшли в раціон європейських народів порівняно недавно. Тільки після відкриття Колумбом Америки картопля разом з томатами та кукурудзою потрапила на європейські ринки.
Урожай двічі на рік. Що треба знати про повторний посів овочів
27-05-2020, 13:56 152 0
Влітку можна ще встигнути посіяти безліч смачних і корисних овочів, зелень, пряні трави. У вас звільнилося місце після ранніх культур? Не вистачило часу посіяти овочі навесні? Ви нікуди не запізнилися і навіть навпаки!
Як приготувати майже "Бехерівку" в домашніх умовах
26-05-2020, 17:28 234 0
Бехерівка – чеська міцна лікерна настоянка (38 %) на цілющих травах і вироблена за технологією, що залишається незмінною з 1807 р. Цікаво, що спочатку цей напій виготовляли, як шлункові ліки.
5 рецептів смачних омлетів
25-05-2020, 17:30 291 0
Бувають випадки, коли просто катастрофічно не вистачає часу на приготування їжі. У таких ситуаціях завжди є сенс згадати про омлет. Коли хочеться чогось швидкого, але апетитного, збиті яйця — відмінний варіант.

Кілька порад, чим підживлювати огірки
25-05-2020, 13:08 248 0
Для того щоб отримати багатий врожай здорових огірків, за ними потрібно правильно доглядати — посадити у спеціально підібраний для них ґрунт, поливати, обробляти від хвороб і шкідників.
Як зробити смажене морозиво власноруч
24-05-2020, 20:00 188 0
Холодна кульку морозива в гарячій хрусткій оболонці запам’ятається вам і вашим близьким надовго. До того ж, приготування гарячого морозива досить простий процес.
Що приготувати з ревеню. 5 рецепетів різноманітних страв
24-05-2020, 17:30 283 0
Ревінь - надзвичайна рослина! Його їстівна частина - стебло, а листя вважається отрутним! З погляду ботаніки, це овоч, однак рецепти страв з ревенем найчастіше зустрічаються в розділах десертів і солодкої випічки, що не дивно: кислувато-пряний смак ревеню дивовижним чином нагадує одночасно яблуко й
Шкідники та хвороби, які атакують червону смородину
24-05-2020, 13:45 305 0
Ворогів у смородини чимало. Вони позбавляють нас урожаю і часто поширюють небезпечні для смородини хвороби.
Чим корисні горіхові пасти, та як їх готувати
22-05-2020, 17:00 280 0
Вірте чи ні, але лише одна невелика порція горіхів містить ту кількість поживних речовин, яка необхідна людині, щоб почуватися жваво та енергійно впродовж усього дня.

Чим корисна куркума
22-05-2020, 13:03 222 0
Куркума – це прянощі, які широко використовують в азійських культурах, вони також є компонентом карі.
3 смачні рецепти приготування курячої печінки
21-05-2020, 13:11 280 0
Куряча печінка багата на вітаміни (групи В, вітамінами А, Е, РР) та мікроелементи (залізо, фосфор, калій, магній, кальцій, інші). Крім того, куряча печінка відрізняється невисокою калорійністю (136 калорій в 100 грамах), що робить її просто незамінним продуктом в раціоні тих, хто стежить за фігурою.
Вирощування ранніх кабачків. Що треба знати
20-05-2020, 16:56 530 0
Кабачок завезли в наші краї з північної Мексики, де в їжу вживали тільки насіння. У Європу він потрапив на початку 16 століття та вирощувався спочатку в ботанічних садах.